Cupe Calde De Spanac-Anghinare
Cupe calde Spanac-Anghinare ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 59 calorii. Această rețetă servește 34. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, spanac, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 34 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Baie caldă de spanac și anghinare, Baie Caldă De Anghinare Cu Spanac, și Cupe De Anghinare Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați 1 ambalaj de tonă câștigată în fiecare dintre cele 24 de cupe mini pentru briose pulverizate cu spray de gătit, cu marginile ambalajului care se extind deasupra cupei.
Coaceți 5 min. Între timp, combinați ingredientele rămase.
Lingură amestec de anghinare în cupe de tone câștigate.
Coaceți 12 până la 14 min. sau până când umplutura este încălzită și marginile cupelor sunt maro auriu.