Verdeață aruncată cu vinetă de Grapefruit

Verdeață aruncată cu vinetă de Grapefruit
Verdele aruncat cu Vinaigreta de Grapefruit este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 147 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez condimentat, salată verde, radicchio și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați George de Tybee amestecat verdeață aruncat în miere Vinaigrette, Tarta de mere cu verdeață aruncată, nuci confiate și vinetă de Sherry, și Verdeață Cu Frunze Sotate Cu Vinaigretă De Grapefruit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În recipientul bine acoperit, agitați toate ingredientele vinaigrette până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2
Într-un castron mare de servire, amestecați salata verde, escarola, radicchio și ceapa. Se acoperă cu secțiuni de grapefruit și semințe de rodie. Chiar înainte de servire, adăugați vinetă; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
VinetăVinetă
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
RadicchioRadicchio
EscarolaEscarola
Salată VerdeSalată Verde
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista