Cupcakes Surpriză Cu Unt De Arahide
Rețeta Cupcakes surpriză cu unt de arahide ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 48 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 111 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, căni de copt, bomboane cu unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cupcakes Cu Ciocolată Surpriză Cu Unt De Arahide # OXOGoodCupcake, Prăjituri surpriză sănătoase cu unt de arahide (fursecuri Brownie Fudgy cu un centru de unt de arahide!), și Surpriza Cu Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați căni de copt Reynolds Mini Designer în fiecare dintre cele 48 de căni de briose mini.
Faceți amestecul de cupcake conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Umpleți cupele de brioșă cu o treime. Strângeți punga de umplere de 20 de ori; tăiați colțul pungii la linia de tăiere. Împărțiți umplutura uniform între cupcakes, asigurându-vă că umplutura nu atinge părțile laterale ale cupelor de briose.
Așezați 1 bomboană cu unt de arahide în centrul fiecărui cupcake. Distribuiți uniform aluatul rămas între cupcakes, asigurându-vă că umplutura este complet acoperită.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când blaturile sunt setate. Se răcește 10 minute; scoateți cupcakes de la tigăi la rafturi de răcire. Se răcește complet.
Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde la 30 până la 60 de secunde, amestecând o dată, până se omogenizează; rece. Într-un castron mare, amestecați zahărul pudră, untul și untul de arahide cu mixerul electric la viteză mică până când glazura este netedă.
Adăugați ciocolată topită până când se combină. Pipă sau întinde glazura pe cupcakes.
Se presară cu bucăți de unt de arahide.