Cupcakes de țară cu carne de porc și porumb dulce

Cupcakes de țară cu carne de porc și porumb dulce
Pulled porc și porumb dulce țară Cupcakes este o rețetă americană care servește 8. O porție conține 693 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 81 de fani. Un amestec de făină auto-crescătoare, carne de porc trasă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cupcakes de țară cu carne de porc și porumb dulce, Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras, și Partea dulce a porumbului: Cupcakes de porumb dulce cu glazură de unt brun.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mic, combinați făinurile. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un castron mare, la viteza medie a unui mixer electric, cremați untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați zahărul treptat și bateți până devine pufos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Adăugați ingredientele uscate în 3 părți, alternând cu laptele și vanilia. Cu fiecare adăugare, bateți până când ingredientele sunt încorporate, dar nu bateți prea mult. Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți aluatul din vas pentru a vă asigura că ingredientele sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Linia 12 ceașcă cupcake sau brioșă pan 3/4-plin cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
8
Coaceți până când cupcakes-urile sunt umflate și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 de minute. Răciți complet cupcakes-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Tăiați cupcakes-urile cu vanilie în 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
2
Începeți cu 1 blat de cupcake și adăugați carne de porc trasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
3
Tăiați porumbul și adăugați la carnea de porc trasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se toarnă sosul picant bar-B-que după dorință. Completați cu un alt blat de cupcake pentru a face un "glisor de cupcake".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Tăiate în FeliiTăiate în Felii

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru carnea de porc trasă. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. La Celian Elite Malbec cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Arome complexe în care iese în evidență fructul roșu și suculent, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată predominând fructele. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și mătăsoase. Ideal pentru a bea cu bord brânză de capră, conține vaccin prăjită, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec. 
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista