Cupcakes de țară cu carne de porc și porumb dulce
Pulled porc și porumb dulce țară Cupcakes este o rețetă americană care servește 8. O porție conține 693 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 81 de fani. Un amestec de făină auto-crescătoare, carne de porc trasă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cupcakes de țară cu carne de porc și porumb dulce, Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras, și Partea dulce a porumbului: Cupcakes de porumb dulce cu glazură de unt brun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic, combinați făinurile. Pune deoparte.
Într-un castron mare, la viteza medie a unui mixer electric, cremați untul până se omogenizează.
Adăugați zahărul treptat și bateți până devine pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați ingredientele uscate în 3 părți, alternând cu laptele și vanilia. Cu fiecare adăugare, bateți până când ingredientele sunt încorporate, dar nu bateți prea mult. Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți aluatul din vas pentru a vă asigura că ingredientele sunt bine amestecate.
Linia 12 ceașcă cupcake sau brioșă pan 3/4-plin cu aluat.
Coaceți până când cupcakes-urile sunt umflate și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 de minute. Răciți complet cupcakes-urile.
Tăiați cupcakes-urile cu vanilie în 1/
Începeți cu 1 blat de cupcake și adăugați carne de porc trasă.
Tăiați porumbul și adăugați la carnea de porc trasă.
Se toarnă sosul picant bar-B-que după dorință. Completați cu un alt blat de cupcake pentru a face un "glisor de cupcake".
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru carnea de porc trasă. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. La Celian Elite Malbec cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Ca ' Sagredo Hotel Venice]()
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Arome complexe în care iese în evidență fructul roșu și suculent, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată predominând fructele. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și mătăsoase. Ideal pentru a bea cu bord brânză de capră, conține vaccin prăjită, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec.