Cupcakes cu tort de ananas-morcovi cu glazură de brânză cremă de lapte

Rețeta Cupcakes cu tort de Ananas-Morcov cu glazură de brânză cremă de unt ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 4 ore și 5 minute. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 798 calorii, 14g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cuiburi de păsări: bile de lapte malț acoperite cu ciocolată; hârtie comestibilă strălucitoare, ulei vegetal, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Încercați Cupcakes cu ananas-nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de lapte, Cupcakes cu morcovi și ananas cu glazură de brânză cremă de unt brun, și Tort de morcovi cu ananas cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Așezați căni de copt în 2 (12 cani) tigăi de briose și acoperiți ușor cu spray de gătit.
Bateți ouăle la viteză medie cu un mixer electric 2 minute.
Adăugați morcovi și următoarele 7 ingrediente, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de tort și bateți la viteză mică doar până se amestecă. Puneți aluatul în cupe pregătite, umplând trei sferturi pline.
Coaceți la 325 timp de 25 până la 27 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 45 de minute).
Scoateți centrele de cupcakes, folosind un baller de pepene galben de 1 inch și lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor. Aruncați sau rezervați Centrele pentru o altă utilizare. Puneți o lingură plină de Ananas în centrul fiecărui cupcake.
Cupcakes Pipe cu glazură de brânză cremă de lapte.