Cupcakes cu lichior de ciocolată și cremă irlandeză

Cupcakes cu lichior de ciocolată și cremă irlandeză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 24. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. 471 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați irish stout, extract de vanillan, lichior de cremă irlandeză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 52 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cupcakes cu lichior de ciocolată și cremă irlandeză, Cupcakes Stout de ciocolată cu cremă de unt Irlandeză, și Cupcakes Stout de ciocolată cu glazură de whisky irlandez.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. tapetați o tigaie pentru cupcake sau brioșe cu 24 de căptușeli de cupcake de dimensiuni obișnuite.
Așezați stout-ul și untul într-o cratiță de dimensiuni medii și amestecați împreună la foc mediu până când untul este topit.
Se ia de pe foc. Cerneti pudra de cacao intr-un bol de marime medie si adaugati zaharul. Se amestecă încet în amestecul puternic. Într-un castron mic, combinați smântâna, ouăle și vanilia și bateți ușor până se omogenizează.
Adăugați acest amestec în cratiță și bateți bine (poate părea aglomerat). Cerneti faina si bicarbonatul de sodiu impreuna intr-un alt bol mic si apoi adaugati-l in cratita, amestecand o ultima data pana cand culoarea este uniforma.
Umpleți căptușelile de cupcake cu trei sferturi pline cu aluat și coaceți până când prăjiturile revin după atingere, aproximativ 27 de minute. Răciți cupcakes-urile în tigaie timp de 5 minute înainte de a le transfera într-un suport de răcire.
Pentru asamblare: introduceți glazura pe cupcakes răcite folosind un vârf mare simplu. Praf cu pudră de cacao, dacă se preferă.
Cremă untul în vasul unui mixer electric până la palid. Rotiți mixerul la viteză mică și adăugați lichiorul irlandez într-un flux constant. Adăugați încet zahărul cofetarilor și continuați să bateți până când se obține o consistență cremoasă.