Cupcakes Cu Flori De Mai
Mai flori Cupcakes este un fără lactate desert. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 271 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Betty Crocker are 2 fani. Dacă aveți la îndemână glazură de brânză cu frișcă, decoruri decorative stropi de bomboane, marshmallows și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Comestibile-flori Cupcakes, Cupcakes De Primăvară Cu Flori Zahărite, și Mini Cupcakes Și Flori Cu Coajă De Mandarină.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor cutie pentru cupcakes, folosind apă, ulei și albușuri de ou și adăugând gelatină. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet.
Frost cupcakes cu glazură. Cu foarfece de bucătărie umezite, tăiați fiecare marshmallow în felii. Aranjați felii pe cupcakes în formă de floare; se presară cu stropi de bomboane. Utilizați glazura pentru a atașa gumdrop în centrul fiecărei flori.