Cupcakes Cu Ceai Verde
Cupcakes cu ceai verde ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 202 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 84 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de extract de vanillan, lapte degresat, praf de ceai și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă, Cupcakes cu ceai verde acoperite cu glazură de unt de ceai verde, și Ceai Cu Gheață Thailandez.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 12 căni de briose sau tapetați cu căptușeli de briose din hârtie.
Bateți untul, untul cu ulei vegetal, îndulcitorul și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până când este ușor și pufos. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Adăugați albușurile la temperatura camerei pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul. Bateți extractele de vanilie și migdale cu ultimul ou.
Combinați făina de tort, praful de copt și praful de ceai verde într-un castron mic.
Se toarnă amestecul de făină alternativ cu laptele, amestecând până se încorporează.
Se toarnă aluatul în tigaie pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.