Cupcakes Cu Brânză Cu Banane

Cupcakes Cu Brânză Cu Banane
Banana Brownie prajiturele ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 747 calorii, 5g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, melasă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes cu dovleac Brownie cu glazură de banane de Avocado (gluten-f, Fugdy Brownie umplute cu banane Cupcakes cu glazura de Marshmallow prăjită, și Gilbert Ganache-prajituri prajite: ciocolata Seltzer Cupcakes cu Ganache, glazura de banane, și banane caramelizate.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: # 802 sfat rotund de conducte
2
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Folosiți o tigaie pentru cupcake cu 24 de prize și aliniați cu garnituri de hârtie. Puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Într-un castron mare al unui mixer electric, folosind un atașament cu palete, combinați untul, zahărul și pudra de cacao, amestecând până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați ouăle și gălbenușul și bateți la viteză mică până când toate ingredientele sunt netede și amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
6
Reduceți viteza mixerului pentru a încetini și adăugați jumătate din ingredientele uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se amestecă timp de 1 minut, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Adăugați piureul de banane și laptele de unt în aluat, bătând timp de 30 de secunde. Apoi adăugați restul ingredientelor uscate. Împărțiți aluatul uniform în garniturile de cupcake pregătite și coaceți pe suportul central până când un tester de tort introdus în centrul fiecărui tort iese curat, 20 până la 25 de minute. Răciți prăjiturile în tigăi timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți din tigăi și răciți prăjiturile complet pe rafturi de sârmă, aproximativ 30 de minute.
10
Pentru crema de unt: într-o cratiță mică, gătiți bomboanele de caramel, bananele, laptele și sarea împreună până se topesc bine; amestecul va fi aglomerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Într-un mixer electric cu atașamentul de măturică, bateți gălbenușurile și zahărul. Continuați să biciuiți la viteză mare până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Turnați amestecul fierbinte de caramel în gălbenușuri cu mixerul mergând. Continuați să biciuiți până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Tăiați untul și adăugați (încet). Apoi adăugați vanilia. A se utiliza imediat sau a se păstra la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
14
Pentru umplutură: gătiți împreună zahărul și 1/2 cană de apă, dezvoltând un caramel mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
15
Încălziți crema până la fierbere. Adăugați încet crema fierbinte la amestecul de caramel. Continuați să gătiți până se omogenizează și toate bucățile sunt afară. Se amestecă dulce de leche, melasă și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(tub Mare)(tub Mare)
16
Pentru vopseaua de ciocolată albă: faceți o ganache din ciocolată și smântână încălzind crema într-o cratiță mică și turnând peste ciocolata albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
17
Bateți împreună până se omogenizează. Împărțiți ganache în 3 porții și folosind culoarea dorită a alimentelor, nuanțați fiecare lot culoarea dorită. Folosiți cuptorul cu microunde pentru a reîncălzi dacă amestecul devine prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
18
Pentru asamblare: folosind un baller de pepene galben, scoateți miezul din centrul fiecărui cupcake. Umpleți fiecare cupcake cu umplutura de butterscotch sărată. Folosind o pungă de patiserie cu vârful #802, înghețați fiecare cupcake cu un strat generos de cremă de unt de banane caramel. Folosiți 3 culori de vopsea de ciocolată albă și garnisiți cu 3 capete albastre pentru bărbați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
ButterscotchButterscotch
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Pepene GalbenPepene Galben
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform

Ingrediente

1(poate fi sau trece)piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii170Nuci de orice fel (tocate)piure de bananepiure de banane113Nuci de orice fel (tocate)2 bici mici rece2 bici mici rece454Nuci de orice fel (tocate)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional227Nuci de orice fel (tocate)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional57Nuci de orice fel (tocate)Ulei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)Ulei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)170Nuci de orice fel (tocate)bomboane de caramelbomboane de caramel2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriciocolată albă de acoperireciocolată albă de acoperire1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingură colorant alimentar de catifea roșie (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți1 lingură colorant alimentar de catifea roșie (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricireșe proaspete Rainier, fără sâmburi și tăiate la jumătatecireșe proaspete Rainier, fără sâmburi și tăiate la jumătate340Nuci de orice fel (tocate)dulce de lechedulce de leche1soiuri de ciupercisoiuri de ciuperci6gălbenușuri de ougălbenușuri de ou5crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)6516 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăColorant alimentarColorant alimentar2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)28Nuci de orice fel (tocate)2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos1(iarnă)3/4 lingurita melasa3/4 lingurita melasa0(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)(tub mare)(tub mare)2(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde11 kilogram de dovlecel,6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier2(poate fi sau trece)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista