Cum se face Stroganoff clasic de vită
Cum se face Stroganoff clasic de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 305 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Dacă aveți la îndemână usturoi, ulei vegetal, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Stroganoff Clasic De Vită, Stroganoff clasic de vită (mai ușor ), și Paste Clasice De Vită Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați generos carnea de vită cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare până aproape de fumat. Se amestecă carnea de vită; gatiti, amestecand continuu, timp de 6-7 minute, pana se evapora lichidul si carnea se rumeneste.
Scoateți carnea din tigaie și puneți-o deoparte.
Se amestecă untul, ciupercile și ceapa în tigaie; gatiti si amestecati la foc mediu pana cand legumele se rumenesc usor.
Adăugați usturoiul și amestecați timp de 30 de secunde. Se amestecă făina; gatiti 1-2 minute pana se incorporeaza.
Se amestecă vinul și 1 cană de stoc, răzuind fundul tigaiei pentru a elibera bucățile rumenite. Se aduce la foc mic, se fierbe 3-4 minute, până când sosul se îngroașă.
Întoarceți carnea de vită în tigaie. Se amestecă paharul rămas de stoc; aduceți la foc mic și gătiți la foc mic timp de aproximativ 1 oră cu capacul pus, până când carnea de vită este fragedă și sosul este gros. Se amestecă la fiecare 20 de minute.
Se amestecă creme fraiche. Se amestecă arpagicul. Condimentează cu sare și piper după gust.