Cum se face friptură de vită
Cum de a face friptură de vită muschiulet ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 314 calorii, 42G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,91 USD pe porție. 97 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână friptură de filet de vită, oțet de tarhon, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Vită, Friptură De Vită, și Friptură De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ciupercile porcini și apa într-un castron; înmuiați până se înmoaie, 1 oră.
Scurgeți și rezervați lichidul. Tăiați și puneți ciupercile și lichidul rezervat deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Condimentați generos carnea de vită cu sare și piper.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Așezați carnea de vită în tigaie; gatiti pana se rumeneste pe toate partile, 5 pana la 8 minute pe fiecare parte.
Reduceți focul la mediu și amestecați 1 lingură de unt, șalotă și un vârf de sare; gătiți până când șalotele sunt moi și translucide, 5 până la 7 minute.
Se toarnă oțet de tarhon în tigaie și se fierbe în timp ce se răzuiesc bucățile rumenite de pe fund. Se amestecă până când lichidul se reduce la jumătate, 2 până la 4 minute.
Se toarnă bulion de vițel, smântână, 1/2 cană lichid de ciuperci rezervat, ciuperci, sare și piper; se amestecă pentru a se combina. Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când carnea este medie rară, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 de grade F (54 de grade C).
Transferați carnea într-o farfurie și cort liber cu folie. Puneți tigaia la foc mare și aduceți sucurile de tigaie la fierbere.
Se amestecă 1 lingură de unt și tarhon; se condimentează cu sare și piper după gust. Întoarceți filetul și orice sucuri acumulate în tigaie și serviți.