Cum să faci cârnați de casă ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 1291 calorii, 54g de proteine, și 109G de grăsime. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă de la Simply Recipes necesită umplutură de cârnați, grăsime de porc, suport din lemn pentru a atârna cârnați și usturoi. 2251 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Cum se face cârnați chorizo de casă, Sandvișuri de mic dejun de casă cu cârnați de arțar de casă, ou și brânză, și Cum se face cârnați de Pizza sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Efectuarea Cârnaților În Vrac
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc Măcinați
2
1 Începeți cu ingrediente și echipamente foarte reci: asigurați-vă că ingredientele sunt așezate, iar carnea și grăsimea sunt foarte reci (grăsimea poate fi complet înghețată), înainte de a începe (puneți carnea și grăsimea în congelator timp de 2 ore). Puneți bolurile și râșnița în congelator sau frigider timp de o oră înainte de a le folosi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Tăiați grăsimea și carnea în bucăți, păstrați-le la rece într-un castron peste gheață: pregătiți un castron mare de gheață și puneți un bol metalic mediu deasupra. Tăiați carnea și grăsimea în bucăți între un centimetru și doi centimetri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Tăiați grăsimea puțin mai mică decât carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
5
Pentru a vă menține ingredientele reci, puneți carnea tăiată și grăsimea în vasul așezat într-un castron mai mare umplut cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
3 amestecați rapid carnea și grăsimea, adăugați majoritatea condimentelor, apoi răciți: când carnea și grăsimea sunt tăiate, amestecați-le rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Apă Pentru A Permite
7
Se toarnă majoritatea condimentelor tale; las o lingură sau două de semințe de fenicul și o lingură de piper negru pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pesmet, Câteva Pumni
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
8
Se amestecă repede.
9
Adăugați sarea și zahărul și amestecați încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Puneți într-un recipient acoperit sau acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți amestecul de cârnați în congelator timp de cel puțin 30 de minute și nu mai mult de o oră. Acum puteți suna înapoi pe oricine v-ar fi putut deranja când ați început acest proces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
4 Între timp, amestecați cupa de oțet de sherry și cupa de sherry uscat și puneți-o în frigider. Știu că sherry nu este tradițional în cârnații italieni. Puteți folosi vin alb și oțet de vin alb dacă preferați (economisesc vin roșu și oțet de vin roșu pentru cârnații fierbinți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Oțet De Sherry
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sani De Fazan Daca)
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
12
5 cufundați carcasele în apă caldă: dacă intenționați să vă umpleți cârnații, scoateți o parte din carcase (aveți nevoie de aproximativ 15-18 picioare pentru un lot de 5 kilograme de verigi) și scufundați-le în apă caldă. (Dacă nu intenționați să vă umpleți cârnații, puteți sări peste acest pas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Orz Alb Perlat
13
6 configurați râșnița: după ce amestecul de cârnați s-a răcit, scoateți râșnița din congelator și configurați-o. Eu folosesc matrița grosieră pentru cârnați italieni, dar ai putea folosi oricare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
14
Nu utilizați o matriță foarte fină, deoarece pentru a face acest lucru în mod corespunzător, de obicei, trebuie să măcinați mai întâi carnea grosieră, apoi să o răciți din nou, apoi să o măcinați din nou cu matrița fină. În plus, un cârnat Italian ar trebui să fie rustic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Italieni
Apă Pentru A Permite
15
7 împingeți rapid amestecul prin râșniță, apoi răciți: împingeți amestecul de cârnați prin râșniță, lucrând rapid. Dacă folosiți bucătăria
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
16
Ajutor atașament, utilizați-l la nivel
17
Asigurați-vă că carnea măcinată cade într-un castron rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
18
Când toată carnea este măcinată, puneți-o înapoi în congelator și curățați râșnița și zona de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
19
Se amestecă condimentele rămase și amestecul de sherry: când ați curățat, scoateți amestecul înapoi și adăugați condimentele rămase și amestecul de oțet sherry-sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
20
Folosind accesoriul cu palete la un mixer de suport (sau o lingură de lemn solidă sau mâinile foarte curate), amestecați bine cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Stout
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Un Praf Mare De Sare Fină
21
Cu un mixer de stand setat la nivelul 1, lăsați acest lucru să meargă timp de 90 de secunde. S-ar putea să dureze puțin mai mult cu lingura sau mâinile. Vrei ca amestecul să devină puțin lipicios și să înceapă să se lege de el însuși – seamănă foarte mult cu ceea ce se întâmplă când frămânți pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
22
Când se face acest lucru, aveți cârnați. Ați terminat dacă nu faceți legături. Pentru a găti, luați o lingură și formați-vă într-o minge cu mâinile. Aplatizați puțin. Gatiti la foc mediu mic intr-o tigaie timp de 5-10 minute pe fiecare parte pana se rumeneste si se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
23
Pași suplimentari pentru realizarea legăturilor
24
9 treceți apă caldă prin carcase și configurați umplutura de cârnați: dacă faceți legături, puneți amestecul înapoi în congelator și curățați din nou. Scoateți umplutura de cârnați, care ar fi trebuit să fie în congelator sau frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Orz Alb Perlat
25
Treceți apă caldă prin carcasele cârnaților. Acest lucru le face mai ușor de pus pe tubul de umplere și vă permite să știți dacă există găuri în carcase. Asigurați-vă că așezați o margine a carcaselor spălate peste marginea vasului cu apă caldă în care se aflau; acest lucru vă ajută să le apucați cu ușurință atunci când aveți nevoie de ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
26
10 Glisați o carcasă pe tubul de umplutură (și da, este exact așa cum credeți că este). Lăsați o" coadă " de cel puțin 6 inci de la capătul tubului: aveți nevoie de aceasta pentru a vă lega mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
27
Adăugați carne în umplutură și începeți să porniți umplutura: luați carnea din congelator pentru ultima dată și umpleți-o în umplutură. Dacă toată carnea nu se va potrivi, păstrați-o într-un castron peste un alt castron umplut cu gheață sau în frigider în timp ce umpleți în loturi. Începe să dai drumul la umplutură. Aerul ar trebui să fie primul lucru care apare – de aceea nu legați carcasa chiar de pe liliac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
28
Lăsați cârnații să iasă într-o singură bobină lungă, apoi legați-vă: când carnea începe să iasă, folosiți o mână pentru a regla cât de repede alunecă carcasa de pe tub; la început este puțin dificil, dar veți obține agățarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Apă Pentru A Permite
29
Lăsați cârnații să iasă într-o singură bobină lungă; veți face legături mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
30
Nu uitați să lăsați 6-10 inci de "coadă" la celălalt capăt al carcasei. Uneori, o carcasă de porc foarte lungă este tot ce aveți nevoie pentru un lot de 5 kilograme.
31
Când cârnații sunt toți în carcase, legați un capăt într-un nod dublu. Ai putea folosi și sfoară fină de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
32
13 legături de prindere și rotire: cu două mâini, ciupiți ceea ce va deveni două legături. Lucrați legăturile astfel încât să fie destul de strânse: doriți ca orice bule de aer să-și forțeze drumul spre marginea cârnaților. Apoi rotiți legătura pe care o aveți între degete departe de dvs. de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
33
Repetați acest proces pe bobină, numai pe această legătură următoare, rotiți-l spre dvs. de mai multe ori. Continuați astfel, alternând, până ajungeți la capătul bobinei. Legați celălalt capăt.
34
14 agățați cârnații și înțepați bulele de aer cu acul sterilizat: aproape gata. E timpul să vă agățați cârnații. Agățați-le pe raft, astfel încât să nu se atingă (prea mult) și găsiți-vă un ac. Sterilizați-l prin punerea într-o flacără de gaz sau uneleastfel, apoi căutați bule de aer în legături. Înțepați-le cu acul și, în majoritatea cazurilor, carcasa se va aplatiza împotriva legăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
35
Lăsați să se usuce o oră sau două, apoi răciți:
36
Lăsați - le să se usuce timp de o oră sau două, apoi puneți-le într-un recipient mare la frigider peste noapte, cu prosoape de hârtie dedesubt. Împachetați-le sau mâncați-le a doua zi. Se vor păstra o săptămână, dar le vor îngheța pe cele care nu vor fi folosite până atunci.