Cum se face cârnați de casă

Cum se face cârnați de casă
Cum să faci cârnați de casă ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 1291 calorii, 54g de proteine, și 109G de grăsime. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă de la Simply Recipes necesită umplutură de cârnați, grăsime de porc, suport din lemn pentru a atârna cârnați și usturoi. 2251 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Cum se face cârnați chorizo de casă, Sandvișuri de mic dejun de casă cu cârnați de arțar de casă, ou și brânză, și Cum se face cârnați de Pizza sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Efectuarea Cârnaților În Vrac
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
2
1 Începeți cu ingrediente și echipamente foarte reci: asigurați-vă că ingredientele sunt așezate, iar carnea și grăsimea sunt foarte reci (grăsimea poate fi complet înghețată), înainte de a începe (puneți carnea și grăsimea în congelator timp de 2 ore). Puneți bolurile și râșnița în congelator sau frigider timp de o oră înainte de a le folosi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați grăsimea și carnea în bucăți, păstrați-le la rece într-un castron peste gheață: pregătiți un castron mare de gheață și puneți un bol metalic mediu deasupra. Tăiați carnea și grăsimea în bucăți între un centimetru și doi centimetri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați grăsimea puțin mai mică decât carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Pentru a vă menține ingredientele reci, puneți carnea tăiată și grăsimea în vasul așezat într-un castron mai mare umplut cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
3 amestecați rapid carnea și grăsimea, adăugați majoritatea condimentelor, apoi răciți: când carnea și grăsimea sunt tăiate, amestecați-le rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se toarnă majoritatea condimentelor tale; las o lingură sau două de semințe de fenicul și o lingură de piper negru pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
8
Se amestecă repede.
9
Adăugați sarea și zahărul și amestecați încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Puneți într-un recipient acoperit sau acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți amestecul de cârnați în congelator timp de cel puțin 30 de minute și nu mai mult de o oră. Acum puteți suna înapoi pe oricine v-ar fi putut deranja când ați început acest proces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
4 Între timp, amestecați cupa de oțet de sherry și cupa de sherry uscat și puneți-o în frigider. Știu că sherry nu este tradițional în cârnații italieni. Puteți folosi vin alb și oțet de vin alb dacă preferați (economisesc vin roșu și oțet de vin roșu pentru cârnații fierbinți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Oțet De SherryOțet De Sherry
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
12
5 cufundați carcasele în apă caldă: dacă intenționați să vă umpleți cârnații, scoateți o parte din carcase (aveți nevoie de aproximativ 15-18 picioare pentru un lot de 5 kilograme de verigi) și scufundați-le în apă caldă. (Dacă nu intenționați să vă umpleți cârnații, puteți sări peste acest pas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
13
6 configurați râșnița: după ce amestecul de cârnați s-a răcit, scoateți râșnița din congelator și configurați-o. Eu folosesc matrița grosieră pentru cârnați italieni, dar ai putea folosi oricare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
14
Nu utilizați o matriță foarte fină, deoarece pentru a face acest lucru în mod corespunzător, de obicei, trebuie să măcinați mai întâi carnea grosieră, apoi să o răciți din nou, apoi să o măcinați din nou cu matrița fină. În plus, un cârnat Italian ar trebui să fie rustic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
15
7 împingeți rapid amestecul prin râșniță, apoi răciți: împingeți amestecul de cârnați prin râșniță, lucrând rapid. Dacă folosiți bucătăria
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
16
Ajutor atașament, utilizați-l la nivel
17
Asigurați-vă că carnea măcinată cade într-un castron rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Când toată carnea este măcinată, puneți-o înapoi în congelator și curățați râșnița și zona de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
19
Se amestecă condimentele rămase și amestecul de sherry: când ați curățat, scoateți amestecul înapoi și adăugați condimentele rămase și amestecul de oțet sherry-sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
20
Folosind accesoriul cu palete la un mixer de suport (sau o lingură de lemn solidă sau mâinile foarte curate), amestecați bine cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
StoutStout
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
21
Cu un mixer de stand setat la nivelul 1, lăsați acest lucru să meargă timp de 90 de secunde. S-ar putea să dureze puțin mai mult cu lingura sau mâinile. Vrei ca amestecul să devină puțin lipicios și să înceapă să se lege de el însuși – seamănă foarte mult cu ceea ce se întâmplă când frămânți pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
22
Când se face acest lucru, aveți cârnați. Ați terminat dacă nu faceți legături. Pentru a găti, luați o lingură și formați-vă într-o minge cu mâinile. Aplatizați puțin. Gatiti la foc mediu mic intr-o tigaie timp de 5-10 minute pe fiecare parte pana se rumeneste si se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
23
Pași suplimentari pentru realizarea legăturilor
24
9 treceți apă caldă prin carcase și configurați umplutura de cârnați: dacă faceți legături, puneți amestecul înapoi în congelator și curățați din nou. Scoateți umplutura de cârnați, care ar fi trebuit să fie în congelator sau frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
25
Treceți apă caldă prin carcasele cârnaților. Acest lucru le face mai ușor de pus pe tubul de umplere și vă permite să știți dacă există găuri în carcase. Asigurați-vă că așezați o margine a carcaselor spălate peste marginea vasului cu apă caldă în care se aflau; acest lucru vă ajută să le apucați cu ușurință atunci când aveți nevoie de ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
26
10 Glisați o carcasă pe tubul de umplutură (și da, este exact așa cum credeți că este). Lăsați o" coadă " de cel puțin 6 inci de la capătul tubului: aveți nevoie de aceasta pentru a vă lega mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
27
Adăugați carne în umplutură și începeți să porniți umplutura: luați carnea din congelator pentru ultima dată și umpleți-o în umplutură. Dacă toată carnea nu se va potrivi, păstrați-o într-un castron peste un alt castron umplut cu gheață sau în frigider în timp ce umpleți în loturi. Începe să dai drumul la umplutură. Aerul ar trebui să fie primul lucru care apare – de aceea nu legați carcasa chiar de pe liliac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
28
Lăsați cârnații să iasă într-o singură bobină lungă, apoi legați-vă: când carnea începe să iasă, folosiți o mână pentru a regla cât de repede alunecă carcasa de pe tub; la început este puțin dificil, dar veți obține agățarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
29
Lăsați cârnații să iasă într-o singură bobină lungă; veți face legături mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
30
Nu uitați să lăsați 6-10 inci de "coadă" la celălalt capăt al carcasei. Uneori, o carcasă de porc foarte lungă este tot ce aveți nevoie pentru un lot de 5 kilograme.
31
Când cârnații sunt toți în carcase, legați un capăt într-un nod dublu. Ai putea folosi și sfoară fină de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
32
13 legături de prindere și rotire: cu două mâini, ciupiți ceea ce va deveni două legături. Lucrați legăturile astfel încât să fie destul de strânse: doriți ca orice bule de aer să-și forțeze drumul spre marginea cârnaților. Apoi rotiți legătura pe care o aveți între degete departe de dvs. de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
33
Repetați acest proces pe bobină, numai pe această legătură următoare, rotiți-l spre dvs. de mai multe ori. Continuați astfel, alternând, până ajungeți la capătul bobinei. Legați celălalt capăt.
34
14 agățați cârnații și înțepați bulele de aer cu acul sterilizat: aproape gata. E timpul să vă agățați cârnații. Agățați-le pe raft, astfel încât să nu se atingă (prea mult) și găsiți-vă un ac. Sterilizați-l prin punerea într-o flacără de gaz sau uneleastfel, apoi căutați bule de aer în legături. Înțepați-le cu acul și, în majoritatea cazurilor, carcasa se va aplatiza împotriva legăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
35
Lăsați să se usuce o oră sau două, apoi răciți: 
36
Lăsați - le să se usuce timp de o oră sau două, apoi puneți-le într-un recipient mare la frigider peste noapte, cu prosoape de hârtie dedesubt. Împachetați-le sau mâncați-le a doua zi. Se vor păstra o săptămână, dar le vor îngheța pe cele care nu vor fi folosite până atunci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate32
Revista