Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Modul de preparare a spanacului și a anghinarei ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 344 calorii, 12g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 70 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, unt, brânză gruyere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Olive Garden Hot Artichoke-baie de spanac – nu trebuie să plecați de acasă pentru a face acest lucru.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic; amestecați ceapa și vârful de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul în ceapă și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se amestecă spanacul, inimile de anghinare, crema de brânză, Gruyere, Parmigiano-Reggiano, sosul fierbinte, nucșoara, sarea și piperul într-un castron mare până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Cremă De Brânză
Parmigiano Reggiano
Sos Fierbinte
Gruyere
Spanac
Nucșoară
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă amestecul de anghinare în două ramekine. Topiți fiecare cu brânză mozzarella mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella Mărunțită
Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile se rumenesc și clocotesc, aproximativ 25 de minute.