Cuiburi de cartofi cu smântână și somon afumat
Cuiburile de cartofi cu smântână și somon afumat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 118 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Dacă aveți somon, frunze de pătrunjel, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cuiburi De Cartofi De Somon Afumat, Cuiburi De Cartofi Cu Avocado Și Somon Afumat, și Platou de somon afumat cu smântână de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți cartofii necojiti și suficientă apă rece pentru a acoperi la fierbere la foc mare. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți cartofii până când sunt fierți, aproximativ 20 de minute.
Se scurg cartofii, se lasă să se răcească și apoi se dă la frigider cel puțin 1 oră, până la rece.
Între timp, pulsul afumat somon si coaja de lamaie intr-un procesor de alimente, răzuire în jos castron.
Adăugați smântână și procesați până se combină. Se da la frigider, acoperit, pana cand este gata de servit.
Preîncălziți cuptorul la 218°.ungeți ușor 32 de cupe mini-briose-staniu. Curățați și radeți grosolan cartofii. Aruncați ușor cartofii cu sare și piper într-un castron.
Așezați aproximativ 1 lingură de grămadă. amestec de cartofi în fiecare ceașcă de brioșă și apăsați pe părțile inferioare și în sus, permițând unui amestec să se extindă deasupra jantei. (Nu întindeți amestecul prea subțire sau se vor forma găuri în timpul coacerii.)
Coaceți cuiburile de cartofi până când marginile sunt aurii închise, aproximativ 25 de minute. Coowwl cuibărește în tigăi timp de 10 minute. Scoateți cu grijă cuiburile din tigăi și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie pentru a le fixa. (Cuiburile pot fi făcute cu până la 4 ore înainte; lăsați la temperatura camerei.)
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Așezați cuiburile de cartofi pe o foaie de copt curată și mare și coaceți până când sunt încălzite și crocante, 6 până la 8 minute.
Transferați cuiburile de cartofi într-un platou. Folosind o lingură mică, dollop aproximativ 1 linguriță. se amestecă smântână în fiecare cuib de cartofi și se acoperă fiecare cu o fâșie mică de somon afumat și, dacă se dorește, o frunză de pătrunjel.