Cubano

Cubano
Cubano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 742 calorii, 80g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână brânză gruyincrucrore, sare kosher, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Cubano, Cubano, și Sandwich Cubano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a vindeca carnea de porc, combinați 2 linguri de sare cu zahărul și muștarul măcinat. Frecați amestecul peste toată carnea, acoperiți-l și puneți-l la frigider pentru a se vindeca timp de 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
ZahărZahăr
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Așezați un raft în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Pentru a prăji carnea de porc, clătiți-o sub apă curentă rece pentru a îndepărta condimentul. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Combinați muștarul Dijon, buzduganul, piperul negru, boiaua și restul de 1 lingură de sare. Frecați amestecul peste toată carnea. Puneți carnea de porc într-o tigaie de prăjire, acoperiți bine cu folie de aluminiu și gătiți până când temperatura internă ajunge la 175 F, aproximativ 45 de minute. Lăsați carnea să se răcească complet înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Piper NegruPiper Negru
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
BuzduganBuzdugan
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Pentru a face sandvișurile, încălziți o presă de sandviș sau o grătar la mediu-înalt. Împărțiți pâinea pe lungime și trageți-o deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
TigaieTigaie
6
Întindeți muștarul pe 1 parte a fiecărei role și strat pe carnea de porc prăjită, șuncă, brânză și murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
MuștarMuștar
MuraturiMuraturi
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
șuncășuncă
7
Întindeți untul pe toată exteriorul sandvișurilor și grătați până când brânza se topește și carnea se încălzește, 3 până la 4 minute. (Alternativ, înfășurați sandvișul în folie și prăjiți-l într-un cuptor de 350 F pentru 5 până la 7 minute.) Feliați fiecare în jumătate pe diagonală și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Retipărit cu permisiunea de la Latin Road Home de Jose Garces, 2012 Lake Isle Press
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista