Cu O Noapte Înainte De Omletă
Noapte înainte de omletă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.01 pe portie, veți obține o masă de dimineață care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 308 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 32%. Încercați Ouă amestecate | cum se fac ouă amestecate / ou s, Tex Mex Omletă, și Ouă amestecate și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță.
Bateți în făină și sare. Treceți treptat în lapte până când este neted. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu, amestecând constant, până se îngroașă ușor.
Adăugați 1-1 / 4 căni de brânză, amestecând până se topește. Pune deoparte.
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mare.
Se adaugă ciupercile și ceapa; se sotează până se înmoaie și se evaporă lichidul.
Adăugați ouă și slănină sau șuncă în amestecul de ciuperci/ceapă. Gatiti pana cand ouale sunt doar setate, dar inca putin umede. Se amestecă sosul de brânză în amestecul de ouă.
Amestecați amestecul într-o tigaie pătrată unsă de 9 inci (23 cm) sau caserolă de 2,5 L.
Presărați restul de 1/2 cană de brânză deasupra. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
A doua zi dimineață, descoperiți și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (180 grade C) până când se încălzește și brânza se topește, 20 până la 25 de minute.