Cupcakes Cu Cidru De Mere
Apple Cidru Cupcakes ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Cidru De Mere, Cupcakes Cu Condimente De Arțar De Mere, și Cupcakes cu cidru de mere cu glazură de brânză cremă de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Linia 2 cutii de briose cu garnituri de hârtie.
Într-o cratiță medie, fierbeți cidrul de mere la foc mediu-mare până se reduce la 1 cană, 15 până la 18 minute.
Lasă să se răcească. Dacă cantitatea de cidru este mai mare de o cană, fierbeți cidrul puțin mai mult. Dacă este mai puțin, adăugați puțin mai mult cidru.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați împreună untul și zahărul până când sunt pufoase și deschise la culoare.
Adăugați ouă, pe rând, și bateți după fiecare adăugare până se încorporează complet.
Adăugați făina cernută, ienibaharul, scorțișoara, sarea, praful de copt și ceașca de cidru de mere concentrat.
Se amestecă până se combină bine.
Se toarnă aluatul în cutii de briose căptușite cu hârtie.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijlocul unui cupcake iese curată.
Lăsați cupcakes-urile să se răcească înainte de îngheț.
În vasul unui mixer de blat prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți crema de brânză și untul timp de 2-3 minute, sau până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați condimentul de dovleac Kahlua și 1 cană de zahăr de cofetărie și amestecați până se încorporează complet. Continuați să adăugați zahărul cofetarilor câte 1 cană și amestecați după fiecare adăugare până când se încorporează complet. Înghețați fiecare cupcake.