Crăciun Deget Jello

Crăciun Deget Jello
Crăciun degetul Jello este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 1,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 364 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de gelatină knox, jeleu de var, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Roșu, alb și albastru deget Jello, Fereastra Catedralei (alias Jello de Crăciun), și Versiunea de Ziua Îndrăgostiților a ferestrei Catedralei (Crăciun) jello pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În primul rând: Organizați-vă! A avea un ceainic plin cu apă ajută, la fel ca și a avea cel puțin două sau trei boluri de amestecare și câteva căni de măsurare din sticlă. Acest lucru se mișcă mai repede dacă aveți toate echipamentele gata!În al doilea rând: pulverizați un Pyrex de 9 x 13 inch cu spray de gătit, apoi dați-i o ștergere ușoară cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul.Straturi de JELLO colorate: câte un strat, amestecați 1 plic gelatină Knox cu 1/4 cană de apă rece într-un vas mic de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Adăugați 1 cană de apă clocotită, urmată de 1 cutie de jeleu roșu sau verde. Amestecați ușor pentru a combina, astfel încât bulele să nu se formeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se introduce la frigider timp de 10-15 minute sau până se fixează. Între fiecare strat colorat, turnați un strat cremos.Straturi albe cremoase: * * * notă: următorul amestec este suficient pentru puțin sub trei straturi cremoase. Veți avea nevoie de două loturi înainte ca totul să fie done.In o ceașcă mică de măsurare din sticlă, măsurați 1/2 cană de apă rece. Se amestecă 2 plicuri de jello simplu și se amestecă pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
5
Turnați laptele condensat îndulcit într-un bol de amestecare de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Adăugați 1 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Se toarnă amestecul de gelatină dizolvat în amestecul de lapte condensat, apoi se adaugă încă 1/2 cană de apă clocotită. După ce ați folosit tot amestecul cremos, repetați metoda de mai jos pentru a face un alt lot. Instrucțiuni: începeți prin turnarea fie a unui strat roșu în partea de jos a tigaiei. Lipiți tigaia la frigider timp de 10-15 minute până când este setată. În timp ce se instalează, amestecați primul lot de amestec cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți tigaia din frigider și turnați puțin mai mult de 1/3 din amestecul cremos (sau suficient pentru a acoperi primul strat colorat.) Lipiți tigaia la frigider timp de 10-15 minute până când este setată. În timp ce se setează, amestecați următorul strat colorat. Repetați procesul de strat colorat cu un strat verde, urmat de un alt strat cremos. Când ați terminat, ar trebui să aveți, începând de jos: RedWhite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Verde
10
Alb
11
RedWhite
12
Verde
13
Alb
14
Redrețineți că va trebui să amestecați al doilea lot de strat cremos la jumătatea procesului pentru a vă asigura că aveți suficient pentru stratul de mijloc. Pentru straturile colorate, amestecați-le chiar înainte de a avea nevoie de ele (când stratul anterior se răcește în frigider). Când toate straturile sunt în tigaie, răciți timp de 2 ore bune pentru a seta totul în totalitate.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Tăiați în pătrate mici și serviți-le ca gustări!
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista