Crăciun Brownie acadele

Crăciun Brownie acadele
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, acadele de Crăciun brownie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 24. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 78 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați brownie fără nuci, ciocolată, cremă unică și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 3%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brazi De Crăciun Brownie, Bomboane De Crăciun Brownie Mix, și Bomboane De Caramel.

Instrucțiuni

1
Tăiați brownie-ul în 24 de bucăți, apoi folosiți-vă mâinile (ungându-le dacă este necesar) pentru a rula fiecare bucată într-o bilă mică de dimensiunea unei trufe. Introduceți un băț lolly sau un agitator de cafea din lemn rupt în jumătate, în fiecare bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2
Puneți ciocolata într-un castron mare. Aduceți crema doar la fiert într-o tigaie mică, apoi turnați peste ciocolată. Se lasă câteva minute până începe să se topească, apoi se amestecă până se omogenizează. Scufundați acadele brownie în ciocolata topită până când sunt acoperite peste tot, împrăștiați peste stropi pentru a decora, apoi lăsați 30 de minute până se fixează. Încercați să introduceți bețișoarele lolly într-o cutie de ouă goală pentru a le permite să se răcească în poziție verticală. Poate fi făcut cu până la 2 zile în avans și depozitat într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
AcadeleAcadele
Glazura De Decor MaroGlazura De Decor Maro
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Brownies. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
OcaziiCrăciun
Revista