Crustă De Tartă Savuroasă Fără Gluten

Crustă De Tartă Savuroasă Fără Gluten
Această rețetă face 4 porții cu 407 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Dacă 69 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., crusta de tartă fără Gluten savuroasă ar putea fi o extraordinară fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină de migdale, unt, făină de orez brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Marți fără Gluten: tartă de roșii cu crustă de parmezan-rozmarin, Tartă crocantă de afine cu crustă de fulgi de ovăz (fără Gluten + Vegan), și Tarta cu mousse de zmeura congelata cu crusta de ciocolata (saraca in carbohidrati si fara Gluten).

Instrucțiuni

1
Pulsează primele 6 ingrediente în robotul de bucătărie până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt și pulsați de 10 ori sau până când untul are dimensiunea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MazăreMazăre
3
Combinați oul cu 1 lingură de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
4
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină și pulsați până când aluatul se reunește. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
5
Adăugați mai multă apă, câte 1 linguriță, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru. Frământați de 2 ori și formați-vă într-un disc. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista