Crustă De Covrig

Crustă De Covrig
Crusta de covrig ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de crustă. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, unt, bețișoare de covrig și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare includ Pizza Cu Crustă De Covrig, Mini Pizza Cu Crustă De Covrig, și Semifreddo de var cu crustă de covrig.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună toate ingredientele; apăsați ferm amestecul de firimituri pe partea de jos, în sus și pe buza unei plăci de 9 inci ușor unsă.
2
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți-l pe un suport de sârmă și răciți crusta cu 1 oră sau până când se răcește complet înainte de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista