Crustă De Covrig

Crustă De Covrig
Crusta de covrig ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de crustă. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, unt, bețișoare de covrig și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare includ Pizza Cu Crustă De Covrig, Mini Pizza Cu Crustă De Covrig, și Semifreddo de var cu crustă de covrig.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună toate ingredientele; apăsați ferm amestecul de firimituri pe partea de jos, în sus și pe buza unei plăci de 9 inci ușor unsă.
2
Coaceți la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți-l pe un suport de sârmă și răciți crusta cu 1 oră sau până când se răcește complet înainte de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista