Crust De Ghimbir

Crust De Ghimbir
Crusta Gingersnap necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 130 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, fursecuri gingersnap, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă cu var cheie cu o crustă de ghimbir, Cheesecake de piersici cu crustă de ghimbir, și Cheesecake De Dovleac Cu Crustă De Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună toate ingredientele. Apăsați în partea de jos și în sus a unei plăci de 9 inci.
2
Coaceți la 350 timp de 8 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista