Crush de miel și cartofi la grătar

Crush de miel și cartofi la grătar
Grilled miel & cartofi crush este un curs principal care servește 4. O porție conține 439 calorii, 47G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pachetul de roșii cherry, cățel de usturoi, spanac pentru copii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Fripturi de miel cu zdrobire de roșii și dovlecei, Crush de mazăre și cartofi, și Crush Nou De Cartofi Și Eglefin Afumat.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mare. Fierbeți cartofii timp de 15-20 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Între timp, frecați coaja de lămâie și puțin ulei peste Cotletele de miel și roșii și condimentați, dacă doriți. Grătiți roșiile și mielul pe o tavă de copt timp de 8-10 minute până devin aurii, întorcând mielul la jumătatea drumului prin gătit. Se acoperă cu folie și se lasă să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Scurgeți cartofii. Folosind aceeași tigaie, prăjiți scurt usturoiul în uleiul rămas. Sfat în cartofi și zdrobiți aproximativ cu un tocător până când cojile se despart. Se amestecă spanacul și se acoperă câteva minute până când frunzele se ofilesc. Condimentează după gust, apoi servește cu mielul și roșiile, lingând peste orice suc de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista