Crush de miel și cartofi la grătar

Crush de miel și cartofi la grătar
Grilled miel & cartofi crush este un curs principal care servește 4. O porție conține 439 calorii, 47G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pachetul de roșii cherry, cățel de usturoi, spanac pentru copii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Fripturi de miel cu zdrobire de roșii și dovlecei, Crush de mazăre și cartofi, și Crush Nou De Cartofi Și Eglefin Afumat.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mare. Fierbeți cartofii timp de 15-20 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Între timp, frecați coaja de lămâie și puțin ulei peste Cotletele de miel și roșii și condimentați, dacă doriți. Grătiți roșiile și mielul pe o tavă de copt timp de 8-10 minute până devin aurii, întorcând mielul la jumătatea drumului prin gătit. Se acoperă cu folie și se lasă să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Scurgeți cartofii. Folosind aceeași tigaie, prăjiți scurt usturoiul în uleiul rămas. Sfat în cartofi și zdrobiți aproximativ cu un tocător până când cojile se despart. Se amestecă spanacul și se acoperă câteva minute până când frunzele se ofilesc. Condimentează după gust, apoi servește cu mielul și roșiile, lingând peste orice suc de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista