Crupe de orez cremoase cu gust de roșii
Rețeta cremă de orez cremoasă cu gust de roșii este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 347 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crupe cremoase cu sos de roșii și verdeață, Burgeri cu sos feta cremos și gust de roșii-castraveți, și Bulgur în stil Grits cu gust de porumb-busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați roșiile și șalota într-un castron mic.Se condimentează cu sare și piper; pus deoparte.
Aduceți 12 cesti de apă la fierbere într-o marecratiță. Se amestecă grăsimile și se condimentează cu sare.Reduceți căldura la mediu; fierbeți grăsimile până laaproape fragede, aproximativ 15 minute.
Scurgeți, rezervând 2 căni de lichid de gătit; returnați lichidulși crupe în cratiță. Se amestecă peste mediucăldură până devine cremoasă, 5-6 minute.
Adăugați brânzăși unt; se amestecă pentru a se topi. Se amestecă sucul de lămâie;se condimentează cu sare și piper.
Transferați laun castron mare și larg, formând un puț în centru.Se amestecă uleiul în amestecul de roșii; se toarnă bine.