Crupe De Brânză Cu Aragaz Lent
Crupe de brânză cu aragaz lent ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 174 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână unt, grâu măcinat cu piatră, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Crupe De Aragaz Lent, Slow Cooker Cremoase Din Sud, și Brânză de gătit lent cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună crupe și 6 căni de apă într - un 5-sau 6-qt. aragaz lent.
Lăsați să stea 1 până la 2 minute, lăsând grăsimile să se așeze până la fund. Înclinați ușor aragazul lent și îndepărtați solidele folosind un filtru fin cu plasă de sârmă. Acoperiți și înmuiați 8 ore sau peste noapte.
Acoperiți și gătiți grăsimile la maxim 2 ore până la 2 ore și 30 de minute, amestecând la jumătate. Se amestecă smântâna și ingredientele rămase.
Se serveste cu topping-uri dorite.