Crupe de brânză cu aragaz lent ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 174 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână unt, grâu măcinat cu piatră, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Crupe De Aragaz Lent, Slow Cooker Cremoase Din Sud, și Brânză de gătit lent cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună crupe și 6 căni de apă într - un 5-sau 6-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crupe
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Lăsați să stea 1 până la 2 minute, lăsând grăsimile să se așeze până la fund. Înclinați ușor aragazul lent și îndepărtați solidele folosind un filtru fin cu plasă de sârmă. Acoperiți și înmuiați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crupe
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Aragaz Lent
3
Acoperiți și gătiți grăsimile la maxim 2 ore până la 2 ore și 30 de minute, amestecând la jumătate. Se amestecă smântâna și ingredientele rămase.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.