Crostini de friptură cu roșii prăjite

Steak Crostini cu roșii prăjite este un hor d ' oeuvre mediteranean. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 176 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, oțet balsamic, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Crostini cu roșii prăjite cu cimbru, Crostini cu gem de Bacon cu Brie topită și roșii prăjite, și crostini cu brânză de capră, roșii prăjite lent și sirop balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați felii de baghetă pe o foaie de copt unsă; periați cu ulei. Se fierbe 3-4 in. de la căldură 1-2 minute sau până la maro auriu. Frecați părțile prăjite cu jumătăți de usturoi; pus deoparte.
Așezați roșiile într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Stropiți cu oțet și presărați cu 1/4 linguriță sare și 1/8 piper; aruncați pentru a acoperi.
Se coace la 400 la 5-7 minute sau până se înmoaie, amestecând o dată.
Presărați friptura cu 1/8 linguriță fiecare sare și piper. Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți friptura timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Adăugați whisky; gatiti la foc mediu pana se evapora lichidul.
Se amestecă smântâna. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la jumatate.
Adăugați brânză albastră; gatiti si amestecati pana se topeste branza.
Se ia de pe foc. Se amestecă ingredientele rămase.
Feliați subțire carnea de vită; aranjați peste felii de baghetă. Se acoperă cu roșii și se strecoară cu sos.
Vin recomandat: Vin Spumant, Chianti, Verdicchio, Trandafir Spumant, Trebbiano
Crostini în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant, Chianti și Verdicchio. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurent - Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri-Ieroboam). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 400 de dolari.
![Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)]()
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai el îi permite lui Laurent-Perrier să creeze 'la Cuv 9ume', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un lung proces de îmbătrânire în pivnițele noastre.Culoare auriu pal. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi piersici de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP approcritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.