Crostini de friptură cu roșii prăjite

Crostini de friptură cu roșii prăjite
Steak Crostini cu roșii prăjite este un hor d ' oeuvre mediteranean. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 176 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, oțet balsamic, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Crostini cu roșii prăjite cu cimbru, Crostini cu gem de Bacon cu Brie topită și roșii prăjite, și crostini cu brânză de capră, roșii prăjite lent și sirop balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați felii de baghetă pe o foaie de copt unsă; periați cu ulei. Se fierbe 3-4 in. de la căldură 1-2 minute sau până la maro auriu. Frecați părțile prăjite cu jumătăți de usturoi; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Așezați roșiile într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Stropiți cu oțet și presărați cu 1/4 linguriță sare și 1/8 piper; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se coace la 400 la 5-7 minute sau până se înmoaie, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Presărați friptura cu 1/8 linguriță fiecare sare și piper. Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți friptura timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
În aceeași tigaie, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
9
Se ia de pe foc.
10
Adăugați whisky; gatiti la foc mediu pana se evapora lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
11
Se amestecă smântâna. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
12
Adăugați brânză albastră; gatiti si amestecati pana se topeste branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
13
Se ia de pe foc. Se amestecă ingredientele rămase.
14
Feliați subțire carnea de vită; aranjați peste felii de baghetă. Se acoperă cu roșii și se strecoară cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Vin Spumant, Chianti, Verdicchio, Trandafir Spumant, Trebbiano

Crostini în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant, Chianti și Verdicchio. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurent - Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri-Ieroboam). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 400 de dolari.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai el îi permite lui Laurent-Perrier să creeze 'la Cuv 9ume', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un lung proces de îmbătrânire în pivnițele noastre.Culoare auriu pal. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi piersici de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP approcritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista