Pear și Cranberry Crostatan este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 1243 calorii, 18g de proteine, și 81g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină de migdale, extract de vanillan, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere și mure crostata, Crostata de pere și zmeură, și Crostata de pere cu smochine și miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți aluatul de plăcintă: într-un mixer în picioare prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați făina, zahărul și sarea și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Plăcintă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați untul și continuați să amestecați până când amestecul se ține împreună când îl aglomerați și există încă bucăți de unt de dimensiuni pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
3
Între timp, amestecati împreună gălbenușurile și laptele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați amestecul de gălbenuș în amestecul de făină și amestecați până se formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5
Transferați aluatul pe o foaie de folie de plastic, înfășurați bine și păstrați-l la frigider pentru câteva ore. (Aluatul se va păstra câteva zile la frigider și câteva săptămâni la congelator.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Faceți crema de migdale: în mixerul în picioare prevăzut cu accesoriul pentru palete, ungeți împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se adaugă făina de migdale și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
8
Adăugați ouăle și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Adăugați făina, vanilia și sarea și amestecați. A se păstra acoperit la frigider până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Faceți perele prăjite: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aruncați perele cu ghimbirul într-o tigaie și aranjați-le într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Presărați zahărul deasupra și punctați cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
12
Coaceți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Lasă să se răcească. (A se păstra acoperit la frigider până la o săptămână.)
14
Asamblați Crostata: folosind jumătate din aluatul de plăcintă (rezervați jumătate pentru o altă utilizare), rulați aluatul pe o suprafață de lucru ușor înmuiată într-un cerc de aproximativ 12 până la 14 inci în diametru și 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Plăcintă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Transferați aluatul pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
16
Folosind o spatulă, întindeți un cerc de cremă de migdale cu diametrul de aproximativ 8 inci în centrul aluatului (folosiți aproximativ 1/2 cană din crema de migdale). Aranjați perele în cercuri concentrice în 2 straturi deasupra cercului de cremă de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
17
Presărați afinele deasupra perelor. Îndoiți marginile aluatului, acoperind ușor perele, pentru a forma o tartă în formă liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Jumătăți De Pere în Sirop
18
Ungeți cu oul bătut și coaceți până când patiseria se rumeneste, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
19
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească și serviți.