Crostata de mere cu sos de Caramel

Crostata de mere cu sos de Caramel este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, apă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 236 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Crostata de mere cu sos de Caramel, Crostata de mere cu sos de Caramel condimentat, și Apple și Caramel în vârstă Gouda Crostata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați 1 1/4 căni de făină, 2 linguri de zahăr și sarea.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazărelor mici. Într-un castron mic, amestecați apa și vanilia; presărați peste amestecul de făină, câte 1 lingură, aruncând cu furculița până când toată făina este umezită și aluatul aproape curăță partea bolului (se poate adăuga până la 1 lingură mai multă apă, dacă este necesar).
Aduna aluatul într-o minge; forma în turtit 5-inch rotund pe suprafață ușor presarata cu faina. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 30 de minute sau până când este ferm.
Cuptor de căldură la 400 F. cu sucitor presarata cu faina, rola de patiserie în Runda de 12 inch.
Așezați pe o foaie mare de cookie-uri.
Într-un castron mare, amestecați 1/2 cană de zahăr și 3 linguri de făină. Se amestecă merele până se acoperă. Amestec de mere movilă pe centrul aluatului rotund până la 2 inci de margine. Îndoiți marginea aluatului peste amestecul de mere; sertizați ușor marginea aluatului. În castron mic, se amestecă 1 lingura de zahar si scortisoara; se presara peste mere și aluat.
Coaceți 27 până la 32 de minute sau până când crusta este maro aurie.
Serviți cald stropit cu topping de caramel.