Crock Pot cotlet de porc cu caise și prune uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 414 calorii, 35g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, scorțișoară, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Această rețetă de la Food.com are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de porc marinată cu prune uscate și caise, Crock Pot cotlete de miel marocane și prune uscate, și Caise La Grătar Și Cotlet De Porc.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.