Crochete de orez și șuncă cu sos de roșii
Crochetele de orez și șuncă cu sos de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, panko, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Crochete de Risotto umplute cu brânză cu sos de roșii, Crochete De Orez, și Crochete De Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 22
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente într-un castron mare până se amestecă; condimentează cu sare și piper după gust. Bateți ușor 1 ou și amestecați ușor în amestecul de orez până se amestecă. Amestecați împreună laptele și oul rămas într-un bol mic până se amestecă; așezați pesmetul într-un bol puțin adânc.
Formați amestecul de orez în bile de 1 inch, folosind mâinile ude. Înmuiați bilele în amestecul de ouă și rulați în pesmet, scuturând excesul.
Se toarnă ulei la adâncimea de 1 1/2 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la foc mediu-mare la 34
Prăjiți crochetele, în loturi, 4 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Transferați într-un platou sigur pentru cuptor căptușit cu prosoape de hârtie și păstrați-l cald într-un cuptor de 225.
Serviți crochete cu sos cald de roșii.