Crispy Ranch Aripi De Pui
Crispy Ranch aripi de pui ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 278 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de aripi de pui, sos de fermă și amestec de condimente, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crispy Ranch degete de pui cu sos Ranch BBQ scufundare, Ranch Chipotle Aripi De Pui, și Aripi Picante De Pui De Fermă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. tapetați foaia de biscuiți cu folie.
Zdrobiți cerealele; așezați într-un castron mare.
Adăugați brânză și amestec de pansament; se amestecă bine. În castron separat, bate ouale cu furculita sau tel.
Înmuiați fiecare aripă de pui în ouă; se acoperă uniform cu amestec de cereale.
Coaceți 35 de minute, întorcând puiul la jumătatea coacerii sau până când sucul de pui este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (165F).
Serviți cu pansament de fermă pentru scufundare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.