Rubarbă-și-căpșuni clare ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 854 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână înghețată vanillan, făină, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Căpșuni Rubarbă Clare, Căpșuni Rubarbă Clare, și Căpșuni Rubarbă Clare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°.Ungeți un vas de copt din ceramică sau sticlă de 2 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Într-un castron mare, combinați rubarba, căpșunile și vanilia. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul granulat și amidonul de porumb. Se amestecă în amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Căpșuni
Amidon De Porumb
Rubarbă
Vanilie
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se toarnă fructele în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Într-un castron, combinați ovăzul, zahărul brun, făina, scorțișoara, sarea și nucșoara. Folosind degetele, ciupiți untul în ingrediente uscate până se combină. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Unt
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Întindeți toppingul uniform pe fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Fructe
6
Așezați vasul pe foaia de copt căptușită cu folie și coaceți crocant până când toppingul este maro auriu și fructele clocotesc, aproximativ 45 de minute.