Crisp de rubarbă și căpșuni

Crisp de rubarbă și căpșuni
Rubarbă-și-căpșuni clare ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 854 calorii, 11g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână înghețată vanillan, făină, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Căpșuni Rubarbă Clare, Căpșuni Rubarbă Clare, și Căpșuni Rubarbă Clare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.Ungeți un vas de copt din ceramică sau sticlă de 2 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați rubarba, căpșunile și vanilia. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul granulat și amidonul de porumb. Se amestecă în amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
CăpșuniCăpșuni
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
RubarbăRubarbă
VanilieVanilie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă fructele în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Într-un castron, combinați ovăzul, zahărul brun, făina, scorțișoara, sarea și nucșoara. Folosind degetele, ciupiți untul în ingrediente uscate până se combină. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Întindeți toppingul uniform pe fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
FructeFructe
6
Așezați vasul pe foaia de copt căptușită cu folie și coaceți crocant până când toppingul este maro auriu și fructele clocotesc, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Se lasă să se răcească 10 minute.
8
Se servește cald cu înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista