Pear-uscate Cranberry Crisp ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.38 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 498 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, făină, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crisp De Mere, Pere Și Afine Uscate, Pear Crisp cu cireșe uscate, și Pear și uscate-Cherry Custard Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°; aburiți o tigaie de copt de 11 pe 7 inci cu spray de gătit. Tapetați o foaie mare de copt cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Faceți topping: într-un robot de bucătărie, pulsați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați unt; pulsați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Faceți umplutura: într-un castron, aruncați împreună toate ingredientele de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se transferă în tigaie; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Presărați amestecul de topping peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
7
Așezați tigaia pe foaia de copt și coaceți până când blatul este auriu, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Tigaie
8
Scoateți tigaia și răciți-o pe o grătar timp de 20 de minute înainte de servire.