Creveți și paste din sud-vest
Creveții și pastele din sud-vest ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 277 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți pătrunjel, roșii ambalate în ulei, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 78%. Încercați Salată De Creveți Și Paste De Porumb Din Sud-Vest, Tacos De Creveți Din Sud-Vest, și Tacos De Creveți Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Core roșii romi și cotlet grosier. Puneți 2/3 din roșiile tocate într-un robot de bucătărie sau blender.
Adăugați roșii uscate, ardei iute și busuioc; se învârte până se curăță grosier.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați uleiul, șalotul și usturoiul până când șalotul este șchiopătat, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile tocate rămase, amestecul de roșii piure și sherry. Se fierbe sosul la foc mic, amestecând ocazional, pentru a amesteca aromele, 15 până la 20 de minute.
Adăugați puțină apă dacă amestecul începe să se lipească.
Între timp, gătiți pastele în aproximativ 3 litri de apă clocotită până când abia se înmoaie să muște, 8 până la 10 minute.
Scurgeți și puneți într-un castron larg de servire.
În timp ce pastele gătesc, adăugați creveți în sosul de roșii și amestecați des până când creveții sunt opaci, dar cu aspect umed în centru (tăiați la test), 3 până la 5 minute.
Se amestecă sosul cu pastele; se presara cu patrunjel.
Adăugați sare și piper după gust.