Rețeta creveți și Andouille Gumbo este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Acest fel principal are 361 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,56 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, făină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Creveți, pui și Andouille Gumbo, Gumbo ușor de creveți și Andouille, și Creveți, Andouille și Okra Gumbo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În oala grea de 4 litri la foc moderat, încălziți uleiul. Reduceți căldura la moderat scăzută și amestecați în făină. Gatiti, amestecand frecvent cu lingura de lemn sau spatula de silicon termorezistenta, pana cand amestecul devine maro inchis si are o aroma intensa de nuci, 10 pana la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Stoc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De Copt
Lingura De Lemn
Grăsime De Porc înapoi
Bateti
2
Se amestecă ceapa, piperul și țelina și se gătește, amestecând frecvent, până când legumele se înmoaie, aproximativ 2 minute. Treceți treptat în stoc. Ridicați focul la moderat și aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la moderat scăzut și fierbeți, neacoperit, amestecând frecvent, până când amestecul s-a îngroșat, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
țelină
Piper
Ceapă
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați frunze de dafin, creveți, cârnați și okra și fierbeți, neacoperite, până când okra este fragedă, aproximativ 15 minute. Aruncați frunzele de dafin și amestecați sare, cayenne și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Frunze De Dafin
Piper Cayenne Măcinat
Cârnați
Creveți
Bame
Sare
4
Împărțiți orezul în 4 boluri mari. Polonic gumbo peste, si se serveste cu sos fierbinte și fil pulbere pentru stropirea pe partea de sus.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.