Creveți în sos de unt de ghimbir
Creveții în sos de unt de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 589 calorii, 42G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 1 și costă $ 4.75 pe portie. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de creveți în coajă, Unt, sherry mediu-uscat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Creveți Cu Ghimbir De Busuioc (Sos De Cocktail), Mini prăjituri de creveți cu unt de ghimbir, și Creveți cu sos de ghimbir-Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă creveții și se condimentează cu sare
Încălziți untul într-o tigaie medie grea la foc mediu-mare până când spuma dispare, apoi saut ghimbir 30 de secunde.
Adăugați creveți și saut 2 minute.
Adăugați sherry și saut până când creveții sunt doar fierți, 1 până la 2 minute. Se amestecă coriandru și se condimentează cu sare și piper.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.