Creveții venețieni și scoicile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 338 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,42 USD pe porție. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați creveți, coajă de lămâie, sugestii de desert: cupe de desert cu sorbet de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Scoici în stil venețian, Margarita creveți și scoici, și Teriyaki Creveți Și Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți ușor scoicile de mare în făină condimentată cu sare și piper. Aruncați făina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Prune Sau Alte Fructe Fierte
2
Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ulei (1 întoarceți tigaia) și unt. Când untul se topește în ulei, adăugați scoici. Scoici maro 2 minute pe fiecare parte, apoi se scoate din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați o picătură suplimentară de ulei de măsline în tigaie și adăugați usturoiul, șalotele și fulgii de ardei roșu zdrobiți. Reduceți puțin căldura și sotati usturoiul și șalotele 2 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați vin în tigaie și eliberați orice picături de tigaie. Reduceți vinul 1 minut, apoi adăugați stoc, roșii și fire de șofran. Când lichidele ajung la un balon, adăugați creveți și gătiți 3 minute. Întoarceți scoicile în tigaie și gătiți creveții și scoicile cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați creveții și scoicile într-un vas cald de servire și acoperiți cu busuioc și coajă de lămâie. Treceți multă pâine pentru a vă bucura de sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.