Creveți sfârâit cu usturoi (gambas al Pil Pil)
Sizzling creveți cu usturoi (gambas Al Pil Pil) este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 30 de porții. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 33 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, sare și piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 492 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Gambas al Ajillo / creveți cu usturoi, Gambas al Ajillo (creveți cu usturoi), și Gambas al Ajillo (creveți cu usturoi) pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.