Creveți Se Amestecă Prăji
Creveți Se amestecă prăji este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână stoc de pui, sos de soia, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Se Amestecă Fry Congelator Pack, Thai creveți Se amestecă prăji cu dovlecei, și Rapid 10 Minute Creveți Teriyaki Se Amestecă-Prăji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați bulionul de pui, sosul de soia, amidonul de porumb și usturoiul într-un bol; condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul de susan într-o abilitate mare la foc mediu-mare până când uleiul strălucește; gătiți și amestecați legumele în ulei fierbinte până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați creveți; gătiți și amestecați până când creveții încep să devină roz, aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de pui în amestec de legume-creveți. Continuați să gătiți și amestecați până când legumele și creveții sunt acoperite și sosul este îngroșat, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris]()
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.