Creveți Scampi ala Norelllaura

Reteta creveți Scampi ala Norelllauran este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un spectaculos pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest curs principal are 508 calorii, 27G de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.43 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, roșii, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 66%. Încercați Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Creveți Scampi, și Creveți Scampi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic; gătiți și amestecați usturoiul, ardeiul gras și fulgii de ardei roșu în ulei aproximativ 20 de minute. Dragați creveții din făină pentru a acoperi, apoi scuturați excesul. Ridicați focul la mediu-înalt și amestecați creveții și roșiile; gătiți până când creveții sunt roz, 3 până la 5 minute.
Adăugați sucul de lămâie, vinul și untul; continuați să gătiți până când sosul se îngroașă, încă aproximativ 5 minute.
Garnisiți cu pătrunjel pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat, persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite de duzină...sau zeci.