Creveți prăjiți Thailandezi cu roșii, busuioc și nucă de cocos

Creveți prăjiți Thailandezi cu roșii, busuioc și nucă de cocos
Thai Seared creveți cu roșii, busuioc și nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 235 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, frunze de busuioc, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți de busuioc în stil thailandez cu orez de busuioc-nucă de cocos, Thai Nucă De Cocos Curry Busuioc Creveți - 6 Puncte, și Risotto Thailandez Cu Nucă De Cocos Cu Scoici Arse pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti crevetii si ceapa in ulei 2 minute, amestecand constant. Se amestecă pasta de curry; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă roșiile, sucul de lămâie și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomateTomate
3
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 1 minut. Se amestecă laptele de cocos și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
BusuiocBusuioc
4
Se încălzește la foc mic până se încălzește.
5
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista