Creveți prăjiți cu paste de lămâie și sparanghel
Creveții prăjiți cu Pastan de lămâie și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,9 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 686 calorii, 27G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher și piper măcinat după bunul plac, sare kosher și piper măcinat după bunul plac, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste de sparanghel cu lămâie cu creveți prăjiți, Paste de creveți cu lămâie cu Orzo și sparanghel, și Salată de creveți și sparanghel prăjit cu cremă de Avocado cu lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade Fahrenheit.Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Tăiați sau rupeți fundul dur al sulițelor de sparanghel.
Întindeți sparanghelul într-un singur strat pe o foaie de biscuiți căptușită cu folie de aluminiu.
Presărați ulei de măsline, sare și piper uniform deasupra. Se prăjește în cuptor timp de 15 minute.Aruncați creveții curățați și devinați într-un castron cu sare, piper, ulei de măsline și balsamic.
Răspândiți uniform într-un strat pe o altă foaie de cookie căptușită cu folie de aluminiu. Prăjiți la cuptor timp de 8 minute, până când este roz și fiert.Gatiti pastele pana cand sunt al dente. Rezervați 1/2 cană din lichidul de gătit înainte de scurgere. Aruncați pastele imediat cu untul, 1/4 cană de ulei de măsline, suc de lămâie și lichid rezervat pentru paste.
Adăugați sare și pepper.As de îndată ce creveții sunt fierți, pliați în paste.
Serviți imediat alături de sparanghel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa