Creveți, pepene verde și Halloumi Kabobs

Creveți, pepene verde și Halloumi Kabobs
Creveți, pepene verde, și Halloumi Kabobs este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.63 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 335 calorii, 44G de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți frunze de cilantro, frunze de mentă, cuburi de pepene verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până var ai putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Halloumi Kabobs, Pepene verde și Halloumi, și Halloumi la grătar cu pepene verde și ulei de busuioc-mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse; devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
2
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute. (Omiteți dacă utilizați frigarui de metal.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
3
Între timp, combinați creveții și 1/2 cană marinată de Cilantro-var într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
4
Combinați brânza și 1/3 cană marinată de Cilantro-var într-o altă pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Sigilați pungile, întorcându-vă la strat; răciți 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți creveții și brânza din marinate, aruncând marinatele. Filetați creveții, pepenele verde și brânza alternativ pe frigarui, lăsând un spațiu de 1/8 inci între bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Kebaburi la grătar, acoperite cu capac la grătar, 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Se presară cu cilantro și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Se servește cu marinada rămasă de Cilantro-var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
10
* Brânza feta fermă poate fi înlocuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista