Creveți Ouă Deviled

Creveți Ouă Deviled
Creveți Deviled Ouă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă are 57 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet, sos de salată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă devilate cu creveți, și Ouă Diabolice Și Creveți.

Instrucțiuni

1
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță de 2 litri; adăugați suficientă apă rece, astfel încât să fie cu cel puțin 1 inch deasupra ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește până la fierbere; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 18 minute.
3
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Lăsați să stea în apă cu gheață 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Cojiți ouăle; tăiați longitudinal în jumătate. Scoateți gălbenușurile; se pune într-un castron mediu. Mash galbenusurile cu furculita pana se omogenizeaza. Rezervați 1 linguriță parte verde de ceapă pentru garnitură. Se amestecă maioneza, oțetul, sarea, sosul de piper și ceapa verde rămasă în piure de gălbenușuri. Îndoiți creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos FierbinteSos Fierbinte
MaionezăMaioneză
OțetOțet
CeapăCeapă
CrevețiCreveți
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Umpleți albușurile de ou cu amestec de gălbenușuri, îngrămădindu-l ușor. Chiar înainte de servire, acoperiți cu sos de cocktail și ceapă verde rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail
Ceapa VerdeCeapa Verde
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista