Creveți Murați
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 68 calorii. Dacă $1.2 Pe portie se încadrează în bugetul dvs., creveții murați ar putea fi un extraordinar fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape, boabe de piper, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide), Creveți prăjiți (creveți cu apă dulce)/???, și Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele, cu excepția creveților sau creveților, într-o cratiță medie, cu un capac etanș. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul și sarea, aproximativ 4 minute.
Adăugați creveți, amestecați pentru a încorpora (asigurându-vă că creveții sunt scufundați), acoperiți și îndepărtați de pe foc.
Lăsați să stea până când creveții sunt doar fierți (vor deveni de culoare portocalie și vor arăta Opaci), aproximativ 15 minute.
Scoateți creveții din lichidul de decapare și dați-i la frigider într-un recipient cu capac etanș până la răcire. Dacă doriți, rezervați lichidul de murat pentru Bloody Mary cu creveți murați.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.