Creveți la grătar de bivol cu brânză albastră și țelină

Creveți la grătar de bivol cu brânză albastră și țelină
Buffalo creveți la grătar cu Dip brânză albastră și țelină ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,87 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți brânză, unt, creveți jumbo și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Creveți de bivol cu sare și piper cu brânză albastră și țelină, Creveți la grătar de bivol cu brânză albastră, și Panini De Pui Buffalo Cu Brânză Albastră Și Țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună ingredientele, 1/8 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
1
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte( căldură medie pentru gaz); vezi procedura de grătar. Aruncați creveții cu ulei și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper. Grătar cu ulei, apoi creveți la grătar, acoperiți numai dacă folosiți un grătar cu gaz, rotind o dată, până când sunt gătite, 7 până la 8 minute în total. Se amestecă untul și sosul fierbinte într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos FierbinteSos Fierbinte
UntUnt
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
2
Adăugați creveți și aruncați până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Serviți creveții cu baie și țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CrevețiCreveți
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
1
Creveții pot fi gătiți într-o tigaie fierbinte cu 2 arzătoare cu ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista