Creveți la grătar cu sos Chermoula

Creveți la grătar cu sos Chermoula ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,86 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare kosher, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Portmonee phyllo de creveți cu sos Chermoula de roșii, Creveți Chermoula Kebobs, și Franceză într-o clipă: cocktail de creveți prăjiți cu Chermoula.
Instrucțiuni
Combinați sarea și usturoiul, tocând amestecul cu un cuțit mare pentru a crea o pastă.
Transferați amestecul într-un castron mic; adăugați ulei, amestecând cu un bici.
Adăugați cilantro și următoarele 6 ingrediente; amestecați cu un bici.
Filetați 6 creveți pe fiecare dintre cele 4 frigarui metalice (12 inci); înveliți ușor cu spray de gătit.
Puneți frigarui pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și grătați 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.