Creveți glazurați cu Chili cu sos Tomatillo-Cilantro

Creveți glazurați cu Chili cu sos Tomatillo-Cilantro
Creveții glazurați cu Chili cu sos Tomatillo-Cilantro este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 208 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chili ușor măcinat, creveți jumbo, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți Chili Lime cu sos de iaurt Cilantro, Pui Cu Sos Tomatillo Și Coriandru, și Tamale de pui cu sos Tomatillo-Cilantro.

Instrucțiuni

1
Gatiti tomatillos in oala mare cu apa sarata clocotita pana la culoarea verde-masline, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
MăslineMăsline
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și transferați în blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați ceapa, jalapele și usturoiul și procesați sosul tomatillo până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SosSos
4
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adaugă sosul și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă ușor, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Se amestecă coriandru. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește la temperatura camerei. (Se poate face cu 1 zi înainte. Chill. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SosSos
6
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Aruncați creveții cu restul de 2 linguri de ulei într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați chili măcinat, pudră de ceapă și pudră de usturoi; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De ChiliPraf De Chili
Praf De CeapăPraf De Ceapă
8
Presărați creveții cu sare și piper. Creveți la grătar până când sunt gătite, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Lingură aproximativ 3 linguri sos tomatillo în centrul fiecăruia dintre cele 6 farfurii. Aranjați creveții deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
CrevețiCreveți
SosSos
10
Se presară cu frescă queso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
11
* Tomatillos (legume verzi asemănătoare roșiilor cu coji subțiri de hârtie), ardei iute Mexicani noi și queso fresco (cunoscut și sub numele de queso blanco) sunt disponibile pe piețele din America Latină și în unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii VerziRoșii Verzi
Queso FrescoQueso Fresco
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
LegumeLegume
Ardei IuteArdei Iute

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista