Creveți de rozmarin frigărui cu Pesto de mentă

Creveți de rozmarin frigărui cu Pesto de mentă
Creveții de rozmarin frigărui cu Pesto de mentă sunt un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 110 calorii. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, nuci de pin, crenguțe lungi de rozmarin lemnos și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Creveți De Rozmarin Cu Pesto De Mentă, Miel frigărui cu Pesto de migdale-mentă, și Creveți Cu Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente în procesor. Folosind porniri / opriri, procesați până când amestecul este neted.
2
Adăugați frunze de mentă și suc de lămâie; procesați până se omogenizează, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Adăugați treptat ulei și procesați până când pesto-ul de mentă este neted și cremos. (Se poate face cu 1 zi înainte; acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MentăMentă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Presărați creveții cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
3
Bateți uleiul, usturoiul și pătrunjelul într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați creveți; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
5
Lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute. Aranjați creveții într-un singur strat pe tigaia broiler. Se fierbe până se opacă în centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
6
Se transferă într-un castron mare; se presară cu suc de lămâie și se aruncă cu 1/2 cană pesto de mentă. Începând de la capătul de bază al rozmarinului, frigăruie 1 creveți pe fiecare crenguță. Aranjați pe platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RozmarinRozmarin
CrevețiCreveți
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
BazaBaza
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista