Creveți Curry Cu Nucă De Cocos

Creveți Curry Cu Nucă De Cocos
Reteta de nucă de cocos Curry Creveți ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 25 minute. Această rețetă servește 3. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 380 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, piper, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), Creveți Curry de nucă de cocos cu orez de nucă de cocos, și Creveți Curry Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Într-o tigaie mare sau wok, amestecați creveții în 2 linguri amestec de lapte de cocos până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Îndepărtați și păstrați cald.
3
Adăugați ardeiul roșu, ceapa și amestecul rămas de lapte de cocos în tigaie. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 3-4 minute sau până când legumele sunt crocante-fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Ardei RoșuArdei Roșu
LegumeLegume
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați creveți și coriandru; încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CrevețiCreveți
5
Se servește cu orez și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
OrezOrez

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Vina Leyda Sauvignon Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Prezentând o mineralitate expresivă, Sauvignon Blanc 2013 este marcat de o intensitate aromatică puternică și un spectru aromatic larg, cu note pe bază de plante, citrice și tropicale. Este proaspăt pe gust, oferind o aciditate crocantă, acidulată și un finisaj suculent, citric. Asociați cu prăjituri de crab, tarhon de pui sau midii.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista